Aan- en verkoop onder één dak

Kies voor de soepelste overgang naar uw nieuwe woning

In de huidige woningmarkt is het nog een hele uitdaging als je wilt verhuizen naar een andere woonplaats of een ander type woning. Om deze stap makkelijker te maken heeft RE/MAX Gildenhof de ‘Aan- en verkoop onder één dak’. Met deze dienst combineren wij onze aankoop- en verkoopservice voor een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Als u het wilt kunt u daarbij ook gebruik maken van ons hypotheekadvies. Alles onder één dak.

Eerst kopen en daarna verkopen? Of andersom? Samen met u bepalen we wat de beste aanpak is voor uw situatie. Wij bieden 3 mogelijkheden:

1 - Eerst aankopen en dan verkopen

Terwijl we bezig zijn met het zoeken, bezichtigen en kopen van uw volgende woning doen we samen alle voorbereidingen om uw huidige huis of appartement straks op de markt te zetten voor verkoop. Denk aan zaken zoals opruim- en stylingadviezen, mogelijke klusjes om de puntjes op de i te zetten, fotografie en inmeten. Ook de verkoopteksten schrijven we alvast. Zo staat alles al gereed voor het moment dat u beslist om te verkopen.

Zodra uw nieuwe woning is aangekocht zetten we uw huidige in de verkoop. De uitgebreide presentatie zetten we op onze Facebookpagina, onze eigen website en op woningplatforms zoals Funda. Zo sluit het gehele traject mooi op elkaar aan en gaat u in 1 stap van uw huidige woning naar uw volgende huis.

2 - Eerst verkopen en dan aankopen

We zetten bij de verkoop de overdrachtsdatum ruim vooruit in het koopcontract. Dat schept ruimte voor de koop van uw nieuwe woning. Na het tekenen gaan we vol aan de slag met het zoeken en bezichtigen van uw volgende woning. Omdat u uw woning al heeft verkocht weet u precies wat u maximaal kunt bieden. De kans dat u aankoopt wordt daarmee groter en daarnaast brengt het u en uw familie veel rust.

3 - Combitraject met hypotheek

Als u ook uw hypotheek bij ons onderbrengt bij de aankoop van uw nieuwe woning, beginnen we altijd met een servicegesprek. Dit geeft u en ook de makelaar een goed beeld van uw mogelijkheden. U weet bovendien precies hoe het hypotheektraject zal verlopen. Wij worden daarbij ondersteund door onze hypotheekadviseur. Het bijkomende voordeel daarvan is dat onze adviseur de verkopende makelaar kan laten weten dat u financieel bent gecheckt en dat u wordt begeleid. Dit kan de onderhandeling aanzienlijk versoepelen. De hypotheekadviseur hanteert daarnaast een scherp tarief voor RE/MAX klanten.

Voordelen Aan- en verkoop onder één dak

Het team van RE/MAX Gildenhof zorgt voor een succesvolle verkoop van uw huidige woning én helpt u actief bij het vinden van uw toekomstige droomwoning. De voordelen:

  • U wordt zowel bij de aankoop als bij de verkoop compleet begeleid door dezelfde persoon
  • De overdracht van de aankoop én de verkoop wordt zo goed mogelijk op elkaar afgestemd. Dit voorkomt onnodige dubbele lasten of dat u tijdelijk zonder woning zit
  • Ook de hypotheek kan hierin meegenomen worden
  • Full service aanpak, dit geeft rust in het proces

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in onze Aan- en verkoop onder één dak? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze gecombineerde aankoop- en verkoopservice. Bel 030-7210678 of e-mail naar gildenhof@remax.nl

Naar boven