Verzekeringen

Kies voor de zekerheid van onze onafhankelijke adviseur

Wanneer u uw huis heeft gekocht wilt u het ook verzekeren. Ook daarmee kunnen we u van dienst zijn. Onze verzekeringsadviseur wijst u de weg in verzekeringsland.

Het kantoor

Gildenhof Assurantiën en Advies gaat voor de langdurige relatie. Dat is voor ons belangrijker dan succes op korte termijn en biedt toegevoegde waarde aan alle partijen. Persoonlijke financiën, pensioenen en verzekeringen gaan om vertrouwen en aandacht voor de specifieke situatie van de klant. Het gaat dan ook om veel meer dan getallen. Onze aanpak heeft als doel om een langdurige, persoonlijke, betrokken en daarmee een vertrouwde relatie op te bouwen. Dit komt de adviezen en daarmee gepaard gaande kosten ten goede.

Onafhankelijk advies

Wij werken volledig onafhankelijk van banken en/of verzekeraars en gebruiken alle professionele hulpmiddelen zoals financiële advies- en vergelijkingsprogramma's, om onze onafhankelijkheid te waarborgen.

Uw aanspreekpunt

Onze adviseur heeft een gedegen kennis op het gebied van inkomens-, schade- en levensverzekeringen, pensioenen, lijfrenten, overlijdensdekkingen en financieringen. Hij heeft voor al deze onderwerpen de benodigde diploma's en vergunningen in huis. Daarmee is hij breed inzetbaar als hét aanspreekpunt voor uw persoonlijke financiën en ondernemersrisico's.

Verzekeringen

U kunt bij Gildenhof Assurantie & Advies terecht voor alle verzekeringen. Zij zijn niet verbonden aan een verzekeraar of bank. Ze zijn in staat om vrijwel alle producten van de verzekeraars in Nederland aan te bieden. Samen met u bekijken we welke verzekeringsvormen nodig zijn om u én uw gezin, uw praktijk of uw bedrijf te beschermen tegen onzekere gebeurtenissen. Door al uw verzekeringszaken op één plek onder te brengen kunnen wij u optimaal begeleiden bij het samenstellen van uw verzekeringspakket en u tevens optimaal van dienst zijn in geval van schade.

Complete woonservice

Ons verzekeringsadvies is een van de onderdelen van onze complete woonservice. Naast verzekeringen bieden wij ook hypotheken, aannemers voor grotere verbouwingen, schilder- en klusdiensten, interieuradvies en verhuisdiensten. Daarmee kunt u al uw woonzaken bij ons onderbrengen en bent u verzekerd van onbezorgd wonen.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor uw verzekeringen? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons onafhankelijk verzekeringsadvies. Bel 030-7210678 of e-mail naar gildenhof@remax.nl

Naar boven