Uw huis verhuren

Verhuur uw woning of beleggingspand met onze verhuurspecialisten

Wij helpen u graag met de verhuur van uw woning of beleggingspand in Midden-Nederland en Oost-Nederland waaronder Amersfoort, Hilversum, Utrecht en Arnhem. Steeds meer particulieren kopen vastgoed om zo een beter rendement te krijgen direct of voor later. Het verhuren vraagt een vakkundige aanpak en meestal zijn de eigenaren hier te druk voor of onvoldoende bekend mee. Onze professionele verhuurmakelaars nemen deze taken uit handen en zorgen voor het hoogst mogelijke rendement tegen zo min mogelijk zorgen.

Voordelen professionele verhuur

Door onze grote kennis van de verhuurmarkt kunnen wij een optimale huurprijs berekenen met een waterdichte juridische onderbouwing. Daarnaast verdienen onze verhuurmakelaars zich terug door een betere huurder te selecteren en minder leegstand te creëren. Bovendien is er een significant belastingvoordeel. Wij geven vakkundig en betrouwbaar advies op weg naar uw volgende huurder: van een krachtige presentatie, selectie en screening tot aan de sleuteloverdracht aan de nieuwe huurder.

Onze verhuurmakelaars nemen al uw verhuurtaken uit handen, zodat u zeker bent van professioneel beheer tegen de hoogste opbrengsten. Ontdek de grote voordelen van verhuur met RE/MAX Gildenhof.

Snelle verhuur

RE/MAX beschikt over het meest uitgebreide netwerk in de vastgoedwereld. Iedere RE/MAX makelaar werkt samen met internationale collega's binnen het netwerk. Expats vinden hun weg naar RE/MAX al in hun eigen woonplaats. Onze expatspecialisten waren zelf ooit ook expats en weten dus precies wat er nodig is om je in Nederland te vestigen.

Veel publiciteit

Of het nu gaat om professionele fotografie of een aangeklede plattegrond, wij presenteren uw woning optimaal en in alle media die u wenst. Onze verhuurmakelaars hebben toegang tot de grootste portals in de markt zoals Pararius, Funda en de RE/MAX website.

Persoonlijk betrokken

RE/MAX verhuurmakelaars zijn zelfstandige ondernemers en worden betaald na een succesvolle huurtransactie op basis van no-cure-no-pay. Uw succes is ons succes. Dit motiveert ons om net dat ene stapje extra te zetten en een zorgeloze verhuur te realiseren.

Huurinkomsten onbelast

Door een RE/MAX verhuurspecialist in te schakelen voor de verhuur en het beheer van uw vastgoed, zijn uw huurinkomsten onbelast. Uw investering valt daardoor in BOX III (inkomen uit sparen en beleggen) en verhuist niet naar BOX I (inkomen uit werk en woning).

Verhuur in 8 stappen

Kies voor de zekerheid van onze verhuurmakelaars voor zorgeloze verhuur met maximaal rendement. Zij zijn bekend met de huurmarkt, bepalen in overleg met u de juiste huurprijs, screenen kandidaten op betrouwbaarheid en bieden een succesvolle verhuur in 8 stappen.

Verhuurbemiddeling

Onze verhuurbemiddeling bestaat uit een full-service aanpak van begin tot eind:

 • Intakegesprek met huuradvies en inventarisatie van het wensenpakket
 • Verzorgen van een volledige presentatie inclusief tekst, fotoreportage en 2D plattegronden
 • Aanbieding op verschillende websites waaronder Funda, Pararius en de internationale RE/MAX website
 • Matchen van de woning met onze zoekersdatabase
 • Actieve benadering van lokale bedrijven en expats
 • Het verzorgen van intakegesprekken met mogelijke kandidaten, tevens filtering van de beste kandidaten
 • Het uitvoeren van bezichtigingen, ook in de avond en op zaterdag
 • Screening van de kandidaat door middel van antecedenten onderzoek en credit check
 • Het voeren van onderhandelingen over de huurcondities
 • Het organiseren van een kennismakingsgesprek (optioneel)
 • Opstellen van het huurcontract
 • Innen van de eerste maand huur en borgsom
 • Verzorgen van de sleuteloverdracht
 • Het opstellen van een in- en uitcheck rapport
 • After sales, uw vraagbaak voor huurkwesties en eventuele problemen

Neem gerust contact op voor een informatief gesprek en de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Wilt u uw woning of beleggingspand verhuren? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze verhuurservice. Bel 030-7210678 of e-mail naar gildenhof@remax.nl

Naar boven