Huis verhuren in 8 stappen

Kies voor zekerheid en laat u deskundig adviseren

Als u uw appartement, huis of beleggingspand wilt verhuren, komt daar veel bij kijken. Kies voor de zekerheid van onze verhuurmakelaars voor zorgeloze verhuur met maximaal rendement. Zij zijn bekend met de huurmarkt, bepalen in overleg met u de juiste huurprijs, screenen kandidaten op betrouwbaarheid en bieden een succesvolle verhuur in 8 stappen. Ontdek onze beproefde verhuurservice en maak een afspraak met een van onze verhuurmakelaars.

De huurwaarde van uw huis

Als u uw huis wilt verhuren, wilt u uiteraard ook weten wat dat oplevert. Onze verhuurmakelaars kunnen u daar een duidelijk beeld van geven. Zij zijn gespecialiseerd in de huurmarkt en taxeren uw huis volgens de laatste huurprijsontwikkelingen. Onze verhuurmakelaar komt kosteloos bij u langs en doet een grondige inventarisatie van uw woning. Hoe wilt u het huis verhuren? Voor bepaalde of onbepaalde tijd? Gestoffeerd of gemeubileerd? Dit soort zaken zijn bepalend voor de huurwaarde. Maar ook de locatie, de staat van het huis, de woonoppervlakte, het aantal kamers en natuurlijk het aanbod van vergelijkbare huurwoningen in de directe omgeving spelen een belangrijke rol.

Huis verhuren

Een huis verhuren in de grotere steden is zeker lucratief, maar er zijn aandachtspunten. Onze verhuurmakelaars zijn gespecialiseerd in de lokale huurmarkt en helpen u graag met tips en advies. Zo is er voor tijdelijke verhuur veel vraag van expats vanuit internationale bedrijven en de universiteit. Voor permanente verhuur is er een interessante doorstroommarkt van net afgestudeerden die hun eerste stappen op de woningmarkt zetten. Naast sociale verhuur is er nog volop ruimte voor verhuur in de vrije sector.

Kosten verhuur

Ook bij de verhuur van uw huis geldt: de kosten gaan voor de baten uit. Waar moet u aan denken? Onze verhuurmakelaars weten alles over de uitgaven die komen kijken bij de verhuur van uw woning. Zij komen bij u langs en nemen alle uitgaven met u door. Denk aan kosten om de woning fris en gemeubileerd aan te bieden, de vaste lasten en onderhoudskosten. Ook komt u alles te weten over de fiscale kant van verhuren. Uiteindelijk weet u precies wat u maandelijks aan de woning verdient.

Succesvol verhuren in 8 stappen

Als u uw woning met ons wilt verhuren, kunt u rekenen op de expertise van onze verhuurmakelaars. Wij screenen kandidaat-huurders al ruim voor de bezichtiging. Een huurder moet in onze ogen goed omgaan met de woning alsof het zijn eigen woning betreft. Met kandidaten die voldoen aan zowel de financiële eisen als aan uw eisen, bezichtigen wij uw woning. Vervolgens helpen wij met het opstellen en sluiten van de huurovereenkomst, het in- en uitchecken en de sleuteloverdracht. Aan de hand van 8 stappen zorgen wij ervoor dat de perfecte kandidaat uw woning huurt.

Maak een afspraak

Wilt u uw woning of beleggingspand verhuren? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze verhuurservice. Bel 030-7210678 of e-mail naar gildenhof@remax.nl

Naar boven