Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Ons advies voor de juiste vraagprijs

U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Hun kennis van de huizenmarkt gaat tot op wijkniveau. Daarmee bent u verzekerd van de hoogst mogelijke adviesprijs voor uw woning.

Nu ook gratis virtuele waardebepaling

Ook in tijden van corona staan we u graag bij om de waarde van uw woning te bepalen. Via onze website kunt u gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Er staat altijd een makelaar voor u klaar die de waardebepaling kan uitvoeren op afstand. Ontdek onze gratis virtuele waardebepaling

De waarde van uw woning

Een waardebepaling is een momentopname. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het bepalen van de waarde van een huis. Ook een verbouwing en de staat van onderhoud beïnvloeden de waarde van het huis. Bovendien zal de marktwaarde worden beïnvloed door de omgeving, de ligging en de vraag en aanbod in de omgeving. Maar ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en beleid vanuit de overheid hebben invloed. Onze makelaars hebben de lokale kennis en expertise om uw woning op basis van al deze factoren op de juiste waarde te schatten. Deze waardebepaling door makelaars is geheel gratis en vrijblijvend. En u krijgt er veel voor terug: een goede indruk van wat uw huis gaat opbrengen bij verkoop.

Wanneer waardebepaling?

U kunt om verschillende redenen een gratis waardebepaling laten uitvoeren.

  • Hoge WOZ-waarde. Het komt voor dat de WOZ waarde te hoog is ingesteld en dat kan doorwerken in bepaalde heffingen en belastingen. Onze makelaars helpen u graag als u bezwaar wilt maken. Zij zijn bekend met alle regels en informatie die daarvoor nodig is.  
  • Een huis kopen. U heeft een huis op het oog en wilt weten of de vraagprijs wel realistisch is. Onze makelaars voeren graag een gratis waardebepaling uit waarmee reëel onderhandeld kan worden.
  • Uw huis verkopen of verhuren. Met onze gratis waardebepaling heeft u een realistisch beeld van de vraagprijs.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u ook weten wat de adviesprijs is van uw woning? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever direct contact? Bel 030-7210678 of e-mail naar gildenhof@remax.nl

Naar boven