Makelaar Barbara Kuhlmann-Dupuits

Makelaar Barbara Kuhlmann-Dupuits

Bel of WhatsApp 06-40665072 of e-mail naar barbaradupuits@remax.nl

Barbara Kuhlmann-Dupuits onze makelaar woonachtig in Gooise Meren en tevens actief in Utrecht en omstreken. Zij weet alles van de lokale woningmarkt en met haar gedreven aanpak weet ze maximaal resultaat te halen uit de koop of verkoop van uw woning in Gooise Meren. Maak kennis met Barbara.

Kwaliteit en service

De werkwijze van Barbara is eerlijk en transparant. Als een zeer gedreven makelaar geeft ze nooit op en kan ze goed meebewegen met haar klanten. Barbara: “De een wil uptempo, de ander heeft meer bedenktijd nodig. Elke situatie is uniek en daar kan ik altijd een mouw op aanpassen. In de praktijk uit dat zich in persoonlijke dienstverlening en een betrokken benadering. Bij mij kun je rekenen op heldere en eerlijke communicatie, een vast contactpersoon, optimale begeleiding en op maat gesneden advies. Kwaliteit en service verlenen aan mijn klanten staan voor mij bovenaan!"

Topresultaten behalen

“Door mijn ruime ervaring in Gooise Meren ken ik de lokale woningmarkt door en door. Ik woon er al 14 jaar en geniet nog dagelijks van deze prachtige omgeving. Ik begeleid met veel energie het gehele aan- en/of verkoopproces. Dankzij mijn expertise, netwerk en grote passie voor onderhandelen weet ik klanten te voorzien van succesvolle (ver)koopstrategieën en topresultaten te behalen. Een positief gevolg is dat dit ook nieuwe verwijzingen van eerdere tevreden klanten oplevert."

Aan- en verkoopspecialist

"Naast Gooise Meren ben ik ook actief in Utrecht. In de afgelopen jaren heb ik woningen aangekocht en verkocht in heel Midden Nederland. Ik ken dit gebied dan ook zeer goed. Bij de verkoop verzorg ik de promotie van de woning, het contact met potentiële kopers en natuurlijk de bezichtigingen. Het is mijn taak om zorgen uit handen te nemen zodat de verkopers rustig kunnen afwachten in de wetenschap dat alles op rolletjes verloopt. Ook bij de aankoop van een woning begeleid ik het proces van A tot Z. De woningmarkt is oververhit en als aankoopmakelaar is het van belang dicht op het vuur te zitten. Ik ben goed op de hoogte van woningen die op korte termijn in de verkoop komen en neem bij de aankoop alle administratieve en juridische werkzaamheden uit handen. Dit brengt rust in het proces."

Ook voor expats

“Ik heb jarenlang zelf als expat gewerkt en weet precies hoe het is om een nieuw avontuur aan te gaan in een ander land. Ik help expats daarom graag op weg in de woningmarkt van Gooise Meren met onze speciale expat service. Het feit dat ik vier talen - Nederlands, Duits, Engels en Frans - vloeiend spreek, helpt daar uiteraard bij.”

Ondersteund door het collectief

“Ik heb echt een passie voor de makelaardij. Ik ben er enthousiast over en vind het vooral mooi om de beste deal te sluiten voor mijn klanten. De RE/MAX aanpak ondersteunt daarbij. Wij zijn allen zelfstandige makelaars die kunnen rekenen op een enorm internationaal en nationaal netwerk. Dat voelt als één grote familie. Klanten krijgen zo het beste van twee werelden: de bevlogenheid van een zelfstandige, lokale makelaar mét de kracht van een wereldwijd netwerk. Zo kunnen wij klanten optimaal ondersteunen bij de koop of verkoop van hun woning.”

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen in Gooise Meren? Neem dan contact op met makelaar Barbara Kuhlmann-Dupuits. Bel of WhatsApp 06-40665072 of e-mail naar barbaradupuits@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven