Makelaar Daan van Setten

Makelaar Daan van Setten

Bel of WhatsApp 06-34113312 of e-mail naar daanvansetten@remax.nl

Daan van Setten is onze gespecialiseerde makelaar voor Hilversum. De geboren en getogen Hilversummer is een empathische makelaar die goed luistert naar de wensen van zijn klanten. Hij is pas tevreden als de verwachtingen van de klant worden overtroffen. Maak kennis met Daan.

Duidelijke informatie

Daan: “Als makelaar ben ik betrokken bij een van de meest belangrijke momenten in iemands leven. Daarom neem ik alle tijd voor mijn klanten. Ik voel gemakkelijk aan wat ze belangrijk vinden. Daarnaast vind ik het vooral heel belangrijk om het beste resultaat te halen bij de verkoop of aankoop van hun woning.”

Discussies voorkomen

“Bij de verkoop van een woning neem ik alle vereiste aanvullingen en voorwaarden op in de koopakte. Daarmee zijn beide partijen vooraf duidelijk geïnformeerd over onder andere de staat van de woning. Eventuele discussies voorkomen we zo omdat we absolute transparantie bieden.”

Kenner van Hilversum

“Ik ben geboren en getogen in Hilversum en ken de lokale woningmarkt door en door. Tot en met de middelbare school ben ik er naar school gegaan. Ik heb ook op veel verenigingen gezeten zoals fitness, voetbal, judo, scouting en zwemmen. Daarmee heb ik een groot netwerk opgebouwd waar klanten nog regelmatig de vruchten van plukken. Ik voel me helemaal thuis in Hilversum en ik zorg dat de kopers van de woning zich ook helemaal thuis gaan voelen.''

Stress wegnemen

“Wat ik het leukste vind van de makelaardij is de omgang met allerlei soorten mensen. Het is heel bijzonder om mensen blij te kunnen maken tijdens een heel speciaal moment in hun leven. Ik vind het fijn om alle stress rondom beslissingen over de verkoop of aankoop van een huis weg te nemen. Zodat mijn klanten zich in alle rust volledig kunnen focussen op het vinden van hun droomhuis of de verkoop van hun huidige huis. Ik ben pas tevreden wanneer het eindresultaat boven de verwachting
van mijn klant is.''

Eerlijk en direct

“Ik begeleid klanten van het begin tot het eind bij de koop of verkoop van hun woning. Gedurende het gehele proces ben ik eerlijk en direct zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. En als er tussendoor iets is, dan kunnen klanten me altijd bellen voor een vraag, ook in de avond of in het weekend. Ik leg het dan stap voor stap uit. Want ik begrijp heel goed dat ze midden in een spannend avontuur staan en daar geen slapeloze nachten van willen hebben.” Heeft u na de eerste kennismaking met mij een klik dan, bent u er van verzekerd dat u met mij een zorgeloos traject aangaat.

RE/MAX Service

“Voor mij is RE/MAX een hele fijne organisatie omdat ik veel feedback krijg en omdat er veel kennis wordt gedeeld. Iedereen is gelijk. Er zijn veel interne opleidingen zodat je je constant blijft ontwikkelen. Voor de klant heeft dit ook voordelen omdat onze kennis altijd up-to-date is. We zijn ook allemaal zelfstandige ondernemers dus we gaan net een stapje verder dan de traditionele makelaar.”

Als lokale makelaar bij de grootste makelaarsorganisatie van de wereld weet ik mezelf met mijn lokale kennis en netwerk te onderscheiden van andere makelaars.

Maak een afspraak

Wilt u een woning kopen of uw woning verkopen in Hilversum? Neem dan contact op met makelaar Daan van Setten. Bel of WhatsApp 06-34113312 of e-mail naar daanvansetten@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven