Makelaar Hanna Wierts

Makelaar Hanna Wierts

Bel of WhatsApp 06-22202918 of e-mail naar hannawierts@remax.nl

Hanna Wierts is onze gespecialiseerde makelaar voor Arnhem en de Veluwezoom. Zij heeft daar veel kennis en ervaring in vastgoed opgedaan. Die deelt zij graag met haar klanten om tot een optimaal resultaat te komen bij de koop of verkoop van hun woning. Maak kennis met Hanna.

Kenner van Arnhem en Veluwezoom

Hanna: “Ik kocht mijn eerste huis in Arnhem en heb daar met heel veel plezier gewoond en genoten van alles wat deze fantastische stad te bieden heeft. Ik heb onlangs mijn 20ste verhuizing achter de rug en mijn 5e huis gekocht in de Veluwezoom. Ik ken deze regio dan ook van voor tot achter. Het is fantastisch om in een gebied te werken dat je zo goed kent. Ik heb al zoveel huizen van binnen gezien, dat is een van de leuke aspecten van makelaar zijn.”

Perfect presenteren

“Als je van plan bent om je huis te verkopen dan komt daar veel bij kijken. Het begint meestal met opruimen en je huis presentabel maken. Wij zorgen voor professionele foto’s waarmee we het huis perfect presenteren op Funda en andere woningsites. Ook voor de bezichtigingen help ik met het aantrekkelijk maken van de woning. Zodat kandidaat kopers direct een goede indruk van het huis krijgen.”

Professionele styling

“Ik heb veel ervaring met verhuizen en mijn achtergrond als professional organizer komt vaak goed van pas bij de verkoop van woningen. Soms beslissen we om een huis te stylen wanneer het al een tijdje leeg staat. Een kale woning kan namelijk confronterend werken voor zowel de koper als de verkoper en het kan de verkoopbaarheid aanzienlijk verlagen. Om dat te voorkomen werk ik nauw samen met verhuizers, aannemers, stylisten en fotografen. Binnen korte tijd geven we de woning de juiste uitstraling en verhogen we de kansen op een snelle verkoop.”

Enerverende zoektocht

“De beslissing over het kopen van een huis is behoorlijk enerverend. Het gaat uiteraard om veel geld. Maar belangrijker is nog de inschatting of je in dat huis gelukkig wordt. Mijn klanten hebben vaak zelf al veel huizen bekeken voordat ze mij inschakelen. Tijdens hun huizenjacht merkten ze dat het plezier van het zoeken al snel veranderde in een ballast. Het werken met een aankoopmakelaar biedt dan vele voordelen.”

Speciale aanpak

“Ik heb een speciale aanpak die de klant veel tijd bespaart en mij goed inzicht biedt in wat voor mijn klanten echt belangrijk is. Ook het samen eens worden tussen koppels met uiteenlopende woonwensen neem ik uitdrukkelijk mee in mijn werk. En als mijn klanten in een wat bredere regio willen wonen en niet gebonden zijn aan één dorp of stad dan organiseer ik met veel plezier een huizenroute op maat voor hen.”

Goede klik

“Een aankoopadviesgesprek is altijd vrijblijvend en heel belangrijk. De ervaring leert dat het heel belangrijk is dat er een goede klik is tussen de klant en de makelaar. Jarenlang zocht ik voor vrienden en familie mee naar huizen en deed dan voor hen ook de biedingen. Inmiddels heb ik echt van mijn hobby mijn beroep kunnen maken.”

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen in Arnhem of de Veluwezoom? Neem dan contact op met makelaar Makelaar Hanna Wierts. Bel of WhatsApp 06-22202918 of e-mail naar hannawierts@remax.nl

Naar boven