Makelaar Hans Konings

Makelaar Hans Konings

Bel of WhatsApp 06-31905242 of e-mail naar hanskonings@remax.nl

Hans Konings is onze gespecialiseerde makelaar voor Vleuten - De Meern en Leidsche Rijn. Met zijn grote netwerk en bevlogen aanpak zorgt hij voor maximaal resultaat bij de koop en verkoop van woningen in deze Utrechtse gebieden. Maak kennis met Hans.

Afspraak is afspraak

Hans: “Ik ben punctueel. Voor mij is een afspraak een afspraak. Daarnaast blijf ik me ontwikkelen en ben ik altijd nieuwsgierig naar nieuwe kennis. Zo heb ik naast mijn werk een HEAO opleiding communicatie & economie gevolgd. Die kennis komt goed van pas om woningen optimaal in de markt te zetten.”

Echte mensenmens

“Door mijn ruime werkervaring heb ik veel mensenkennis opgedaan waardoor ik snel de behoeften en wensen van klanten kan inschatten. Zowel bij koop als verkoop gaan sommigen voor zekerheid, anderen juist weer voor creativiteit. De ander is weer heel kritisch ingesteld. Als een echte mensenmens weet ik daar telkens een mouw op aan te passen. Ik vind het dan ook heel leuk om steeds weer met andere mensen te werken.”

Kenner van Utrechtse wijken

“Ik ben actief in Utrecht en vooral gespecialiseerd in woningmarkten van Vleuten - De Meern en Leidsche Rijn. Met andere delen van Utrecht heb ik ook veel affiniteit. Ik ben in de Utrechtse wijk Transwijk opgegroeid en heb daar tot mijn 19e gewoond. Ik ken die wijk als mijn broekzak. Na Transwijk ben ik gaan wonen in Vleuten-De Meern waar ik nog steeds met veel plezier woon. Ik voel me inmiddels een echte “Meerenees”. Ik heb de Leidsche Rijn opgebouwd zien worden. De woningmarkten van deze wijken ken ik door en door. En die kennis deel ik graag met mijn klanten.”

Alles bij elkaar

“De huizenmarkt heeft me altijd geïntrigeerd. Hier komt voor mij alles bij elkaar: mijn saleservaring, mijn ervaring als projectmanager, adviseren en werken met mensen. Het leuke daarvan is dat je echt een bijdrage levert aan een beslissing over iets heel persoonlijks van je klanten. Want het kopen of verkopen van je huis is beslist een bijzonder moment in je leven.”

Makelaar met netwerk

“Ik doe alles voor een tevreden klant. Mijn uitgebreide dienstverlening heeft geleid tot veel mond-tot-mondreclame en dat is het beste wat je als makelaar kunt krijgen. Ondertussen heb ik ook een enorm netwerk opgebouwd in Utrecht en andere delen van de Randstad. Dat is gunstig voor mijn klanten want via mijn netwerk kan ik veel regelen. Ze noemen me ook wel de “makelaar met een netwerk”.

RE/MAX Service

RE/MAX is een makelaarsnetwerk met wereldwijd 130.000 makelaars. In Nederland hebben we een grote landelijke dekking. Of je nou verkoopt in Groningen en naar Enschede wilt verhuizen of van Den Haag naar Arnhem. Wij hebben altijd lokale makelaars die de woningmarkt goed kennen. Onze makelaars helpen klanten met grote betrokkenheid gedurende het hele koop- of verkoopproces. Daarnaast is het ondernemersmodel van RE/MAX voor mij heel passend. Ik ben eigen ondernemer met een grote, krachtige organisatie achter me.”

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen in Utrecht? Neem dan contact op met makelaar Makelaar Hans Konings. Bel of WhatsApp 06-31905242 of e-mail naar hanskonings@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven