Makelaar Jannes Munsterman

Makelaar Jannes Munsterman

Bel of WhatsApp 06-30181739 of e-mail naar jannesmunsterman@remax.nl

Jannes Munsterman is een makelaar die staat voor zijn klanten. Met zijn grote kennis van de Utrechtse woningmarkt en zijn bevlogen aanpak zorgt hij voor de beste deal bij de aankoop en verkoop van uw woning. Maak kennis met Jannes.

Perfect geregeld

Voordat Jannes de makelaardij in ging had hij een lange carrière in sales. Jannes: “Mijn saleservaring kan ik goed kwijt in mijn dienstverlening als makelaar. Ik maak makkelijk contact met mensen en dat is een belangrijke eigenschap van een makelaar. In een ontspannen sfeer zorg ik ervoor dat mijn klanten het beste resultaat halen. Daarbij laat ik niets aan het toeval over. Vooral in het voortraject steek ik heel veel energie want een goede voorbereiding is beslist de halve verkoop. Ik zorg ervoor dat alles compleet is en perfect op Funda komt.”

Van verkoop naar aankoop

“Het gebeurt regelmatig dat ik een huis voor iemand verkoop en dat zij op basis van die ervaring mij ook graag inzetten als hun aankoopmakelaar. Het grootste compliment dat ik van mijn klanten kan krijgen is een dergelijke doorverwijzing. Als mensen verderop in de straat bij mij terecht komen omdat zij van anderen hebben gehoord 'ga eens met Jannes praten', dan denk ik ‘kijk daar doe ik het voor’.”

Kenner van Zuilen

Utrecht is mijn werkveld. Ik woon er al 8 jaar en ken de stad van voor tot achter. Inmiddels ben ik als makelaar vooral actief in de wijk Zuilen. Dat is handig, want ik weet inmiddels alles van deze wijk. Ik weet wat de huizenprijzen doen en ken al veel huizen van binnen. Zowel bij verkoop als bij aankoop levert deze kennis veel voordeel op. En dat voordeel vertaalt zich in een snelle en probleemloze verkoop of aankoop voor de klant. Ook waardebepalingen kan ik door mijn specialisatie heel nauwkeurig doen.”

Beste resultaat

“Het mooie van het makelaarsvak vind ik dat mensen mij hun kostbaarste bezit, hun woning, toevertrouwen. Ik doe er dan ook alles aan om de beste deals te maken voor mijn klanten. Soms scherp, soms op zeker. Dat hangt af van de strategie die we samen bepalen. Ik wil steeds voor mijn klanten die grens opzoeken waardoor ik mijzelf terugverdien en voor hen het best mogelijke resultaat behaal.”

RE/MAX service

“Het mooie van RE/MAX is dat elke makelaar zelfstandig ondernemer is. De klant betaalt courtage aan mij en ik betaal op mijn beurt mijn kosten en belasting. Veel werk speelt zich buiten het gezichtsveld van de klant om maar er komt heel veel bij kijken voordat een huis verkocht of aangekocht is. Alles moet dan kloppen, ook de juridische aspecten. Omdat RE/MAX zo’n grote speler is in de woningmarkt hebben wij heel veel kennis in huis.

Uw eigen makelaar

"Kenmerkend is dat elke makelaar het hele traject van begin tot eind voor zijn klant begeleidt. We hebben geen kantoorpersoneel die de backoffice doet. Juist omdat je het huis, je klant en de andere partijen zo goed kent, kan je dit heel zorgvuldig doen. En is het een keer nodig dan staat er een juridisch team achter ons. Door ons team is er ook altijd achtervang aanwezig. In vrijwel elke stad en elke wijk is wel een RE/MAX makelaar actief. Wij werken collegiaal samen, dat is een heel sterk middel in de huizenmarkt.”

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen in Utrecht? Neem dan contact op met makelaar Jannes Munsterman. Bel of WhatsApp 06-30181739 of e-mail naar jannesmunsterman@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven