Makelaar Job Kersten

Makelaar Job Kersten

Bel of WhatsApp 06-22206571 of e-mail naar jobkersten@remax.nl

Job Kersten is onze gespecialiseerde makelaar voor Amersfoort. Hij is in heel Amersfoort actief en heeft vooral veel affiniteit met de wijk Nieuwland. Zelf woont hij al jaren in Hoogland. Maak kennis met Job.

Altijd de beste deal

“Ik heb veel ervaring in vastgoed. Voordat ik makelaar werd kocht ik woningen op, knapte ze op en verkocht ze weer door. Daar heb ik veel van geleerd, vooral wat het sluiten van deals betreft. Ik wil altijd de beste deal en het beste resultaat halen. Hoeveel inspanning ik daarvoor moet doen maakt me niets uit. Als het resultaat maar staat, want ik wil altijd slagen. Dat is mijn intrinsieke motivatie.”

Out of the box oplossingen

“Ik ben bijzonder creatief als het aankomt op oplossingen zoeken voor problemen die ik gaandeweg met klanten tegenkom. Of dat nu gaat om vragen op het gebied van financiering of anderszins. Ik ben analytisch sterk en dat levert mooie 'out of the box' oplossingen op.”

Kenner van Amersfoort

“Ik woon inmiddels 8 jaar in Amersfoort en richt mij specifiek op de wijk Nieuwland. Deze wijk ken ik inmiddels van voor naar achter. Ik sponsor de voetbalclub en voel me echt onderdeel van deze wijk. Ik heb de stad steeds beter leren kennen en voel me nu in heel Amersfoort vertrouwd.”

Belangrijk moment

“Het leuke van de makelaardij is de grote afwisseling die je tegenkomt. Iedere woning is anders, de mensen zijn anders en de communicatie loopt anders. Het contact is steeds nieuw en onverwacht. Een huis is heel belangrijk voor mensen en dat maakt het hele proces rond de aankoop of verkoop ook een intiem proces. Je loopt heel intens met iemand een tijd mee in een belangrijke periode in diens leven. Je leert iemand dan in een korte tijd heel goed kennen.”

RE/MAX Service

RE/MAX heeft een prachtig model waarin alle makelaars zelfstandige ondernemers zijn. Ze ondersteunen elkaar en delen kennis wereldwijd. Zo ben ik een lokale makelaar met een netwerk van 150 collega’s in Nederland en 130.000 collega’s over de hele wereld. Mijn klanten krijgen daarmee het beste van twee werelden: lokale kennis én een internationale, sterke organisatie.”

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen in Amersfoort? Neem dan contact op met makelaar Job Kersten. Bel of WhatsApp 06-22206571 of e-mail naar jobkersten@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven