Myriam Vaessen

Myriam Vaessen

Bel of WhatsApp 06-40144058 of e-mail naar myriamvaessen@remax.nl

Myriam Vaessen is broker/owner van RE/MAX Gildenhof. Als kantooreigenaar zorgt zij ervoor dat wij alles onder één dak hebben op het gebied van woningen. Zowel voor (combi) koop- en verkoopbemiddeling, huur- en verhuurbemiddeling, expat service als hypotheken en woonverzekeringen. Maak kennis met Myriam.

Hecht team

“Ons kantoor bestaat uit zelfstandige makelaars met een grote diversiteit in leeftijd, gender en achtergrond. Ze hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en staan altijd klaar voor hun klanten. Het is een stevig team van specialisten die elkaar aanvullen en versterken. Heel fijn om mee te werken. Vooral omdat de nauwe band mij stimuleert om onze ambitieuze doelen te stellen. Juist het samenwerken met en het coachen van makelaars maakt het kantooreigenaar zijn een hele uitdagende leuke job."

Alles onder één dak

“Ons team staat voor een enorme flexibiliteit, bereikbaarheid en creativiteit. Bij ons draait alles om persoonlijke benadering en continu blijven leren. De samenwerking tussen de binnendienst en buitendienst is helemaal gebaseerd op gelijkwaardigheid. Wij hebben echt alles onder 1 dak om klanten zoveel mogelijk gemak te bieden. Zo hebben we een samenwerking met Financieel Adviesbureau Gildenhof waarmee we klanten ook kunnen ontzorgen op het gebied van hypotheken en verzekeringen.”

Groot werkgebied

“Met onze makelaarsdiensten bestrijken we een groot werkgebied in Midden- en Oost-Nederland. De steden in ons gebied zijn Utrecht, Amersfoort, Hilversum en Arnhem. Wij zijn ook actief in de mooie gemeenten Gooise Meren en Veluwezoom. Wij bieden onze klanten een combinatie van centrale ligging en ruimte en rust. Daarmee hebben ze de keuze uit stedelijke dynamiek en natuurlijke pracht. Ook begeleiden we veel in aankopen en verkopen van klanten die juist van de stad naar de natuur willen en andersom. Ons team kan volledig aan die vraag voldoen.”

Stad en natuur

“Elk werkgebied heeft z’n eigen charme. Zo is Utrecht een zeer gemêleerde stad en een interessante keuze voor expats. De stad Hilversum en het gebied Gooise Meren zijn juist kleinschaliger en dicht bij Amsterdam. Amersfoort noem ik wel eens de herontdekte stad. Qua diversiteit in bouwstijlen is het een heel interessante en creatieve omgeving. De Gelderse Vallei en de Veluwezoom is een uniek gebied in Nederland. Het is het grootste natuurgebied van Nederland. Je kunt er uitgebreid fietsen en wandelen, met de stad Arnhem in de buurt. Daarnaast is het ook nog een prachtig rivierengebied.”

Betrokken makelaars

“De beweging in de woningmarkt is interessant. Het is een leuke en dynamische markt die aanbieders en zoekers positieve energie geeft. Ook is het een markt waarin veel kwaliteit te brengen is. Door werkelijk betrokken te zijn kun je je als makelaar goed onderscheiden. Met resultaat. Iedere opdracht, ieder gesprek is uniek. Je kunt zowel bij verkoop als aankoop echt een toegevoegde waarde bieden.”

Vraag blijft toenemen

“De markt zal voorlopig nog wel onder druk blijven staan door de schaarste in het aanbod en de lage rente. Er komen bovendien steeds meer kleinere huishoudens bij wat de vraag naar woningen doet toenemen. Voor investeerders in vastgoed is dit een gunstige ontwikkeling. Zij kunnen hiermee een hoger rendement halen dan wanneer ze hun geld op de bank laten staan.”

Maak een afspraak

Wilt u weten wat ons makelaarskantoor kan betekenen voor uw koop- en verkoopbemiddeling, huur- en verhuurbemiddeling, hypotheken en woonverzekeringen? Bel of WhatsApp 06-40144058 of e-mail naar myriamvaessen@remax.nl

Naar boven