Makelaar Rolf van den Braak

Bel of WhatsApp 0618773349 of e-mail naar rolfvandenbraak@remax.nl

Rolf van den Braak is onze gespecialiseerde makelaar voor Utrecht. Als geboren en getogen Utrechter is hij uitstekend op de hoogte van de woningmarkt in diverse wijken. Maak kennis met Rolf.

Daad bij het woord

Rolf: “In deze gespannen huizenmarkt weet ik de rust te bewaren en rationeel te handelen. Ik voeg de daad bij het woord. Door mijn studie Rechtsgeleerdheid ben ik analytisch sterk. Dit vertaalt zich in de wijze waarop ik werk: punctueel, overzichtelijk en consequent. Mijn achtergrond in de krediet- en hypotheekbemiddeling en mijn studie Rechtsgeleerdheid, komen goed tot hun recht in het makelaarsvak. De kennis en ervaring die ik hiermee heb opgedaan zet ik in om mensen te helpen bij een van de grootste beslissingen in hun leven: de verkoop of aankoop van hun woning. Een heel bijzonder moment.”

Kenner van Utrecht

“Ik ben geboren en getogen in Utrecht. Mijn jeugd heb ik mogen doorbrengen aan de mooiste gracht van Utrecht: de Nieuwegracht. Daarna ben ik naar de Korte Jansstraat verhuisd en sinds 12 jaar woon ik aan de bruisende Biltstraat in de prachtige wijk Wittevrouwen. Mijn kennis van de verschillende wijken, straten, voorzieningen en niet te vergeten het netwerk dat ik hier heb opgebouwd, zorgen ervoor dat Utrecht weinig verrassingen voor me kent. Ik ken Utrecht op mijn duimpje. En die kennis deel ik graag met mijn klanten.”

RE/MAX Service

“Voor RE/MAX is het belangrijk om mensen te ontzorgen bij de aan- of verkoop van een woning. Bij ons draait alles om professionaliteit. RE/MAX is een betrokken organisatie die internationaal opereert. In Nederland zijn er 21 kantoren met 125 aangesloten makelaars. Wereldwijd zijn er 130.000 makelaars actief in bijna 100 landen. In dit enorme netwerk ondersteunen we elkaar en brengen we elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de woningmarkt.”

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen in Utrecht? Neem dan contact op met makelaar Rolf van den Braak. Bel of WhatsApp 0618773349 of e-mail naar rolfvandenbraak@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eén van mijn verkochte woningen

Naar boven