Arnhem

Arnhem

Monumentaal wonen in een stad vol creativiteit

Arnhem is een heerlijke stad om in te wonen. U kunt er karakteristiek wonen in een van de vele monumentale panden. Of kies voor een moderne omgeving in een van de nieuwe wijken. Ontdek het veelzijdige Arnhem.

Natuur en mode

Arnhem ligt aan beide zijden van de Rijn en grenst aan Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park Veluwezoom. De stad is bekend van onder andere de trolleybus, het Openluchtmuseum en Burgers’ Zoo. Door het vele groen van parken zoals Sonsbeekpark en de directe ligging aan Veluwezoom, is Arnhem een ideale locatie voor natuurliefhebbers. Daarnaast is Arnhem een echte modestad. In het modekwartier kunt u eindeloos shoppen in winkels van aanstormende talenten en gevestigde namen in de modewereld.

Monumentaal en modern

De stad is verdeeld in de 3 stadsdelen Arnhem-Centrum, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. Elk stadsdeel heeft 24 wijken, die weer bestaan uit 81 buurten. In veel daarvan vindt u prachtige monumentale panden met veel karakter. En als u meer behoefte heeft aan modern wonen dan is er volop aanbod in de nieuwe wijken buiten het centrum.

Naar school

In Arnhem kunnen uw kinderen vanaf de lagere school doorstromen tot en met de hogeschool. Voor het middelbaar onderwijs biedt Rijn IJssel meer dan 150 MBO opleidingen. De HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen) kent 77 voltijd studierichtingen en 402 deeltijd opleidingen. Van oudsher staat Arnhem bekend om creatieve opleidingen aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten en diverse modeacademies.

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen in Arnhem? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor Arnhem. Bel 026-2060029 of e-mail naar gildenhof@remax.nl

Naar boven