Gooise Meren

Gooise Meren

Groen wonen in de buurt van grote steden

Gooise Meren is een prachtige gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente is in 2016 ontstaan door de samenvoeging van de buurgemeenten Bussum, Naarden en Muiden. Ontdek groen en waterrijk wonen in Gooise Meren, in de nabijheid van grote steden.

Leuke vestingstadjes

Gooise Meren staat vooral bekend om z'n historische vestingstadjes Naarden en Muiden. Het aaneengegroeide Naarden-Bussum vormt de stedelijke kern van de gemeente. En de twee voormalige forensenplaatsen Bussum en Muiderberg liggen in een prachtige groene omgeving. In het landschap zie je veel diversiteit van aanzienlijke water-, bos- en groengebieden. Het is een bijzonder groen gebied om te wonen, deels in het Groene Hart en deels aan de Randstad Ring. In het noorden vindt u het Gooimeer en de strandjes van Muiderberg of het Naardermeer.

Goede bereikbaarheid

Gooise Meren ligt erg centraal en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer of auto. Er zijn twee treinstations, in Naarden-Bussum en in Bussum-Zuid. Van daaruit bent u binnen een half uur in Amsterdam, Utrecht of Amersfoort.

Ideaal om te wonen

Voor gezinnen met opgroeiende kinderen is Gooise Meren een ideale vestigingsplaats. Er zijn volop basisscholen, een middelbare school en dagopvang voor de kleintjes. De combinatie van ruimte, natuur in de nabijheid van grote steden is absoluut een absoluut een belangrijke vestigingsfactor. Om deze reden zien wij dan ook veel families uit Amsterdam naar Het Gooi verhuizen.

Pittoresk en gezellig

Gooise Meren is een gezellige en actieve gemeente met veel diversiteit. Door de ligging tussen Amsterdam en Utrecht kunt u voor cultuur niet beter zitten. De woningen zijn enorm gevarieerd. Van pittoreske stukken met hele karakteristieke huizen tot moderne nieuwbouw en alles bij en door elkaar.

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen of uw huis verkopen in Gooise Meren? Maak een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor Gooise Meren. Bel 035-7200050 of e-mail naar gildenhof@remax.nl

Naar boven