Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Van Eysingalaan 267, Utrecht

  Enthousiaste en deskundige makelaar

  Hans is een enthousiaste en deskundige makelaar, kent de huizenmarkt in Utrecht goed en reageert snel, is accuraat en doortastend!

  Recensie door Dhr. Lex Vos

  Lees verder

 • Liebergerweg 83, Hilversum

  Geen verassingen achteraf en snel geregeld

  Goed, net en duidelijk contact. Alles volgens afspraak zoals besproken. Geen verassingen achteraf en snel geregeld.

  Recensie door Dhr. Dennis van den Bos

  Lees verder

 • Frederikstraat 10, Scharendijke

  Hij wist zich snel in te werken en legde makkelijk contact

  Ook al kende Hans de markt in Zeeland (nog) niet, hij wist zich snel in te werken en legde makkelijk contact met de lokale makelaars, die panden in de verkoop hadden. Tijdens de biedingsfase was zijn inzet onmisbaar, omdat hij actief op zoek ging naar informatie en een goede inschatting maakte van onze kansen. Wij zijn in ieder geval heel tevreden met het resultaat, dus zeker een aanrader om Ha...

  Recensie door Astrid Glissenaar

  Lees verder

 • Van Eysingalaan 344, Utrecht

  Hij leeft mee en zet zich voor de volle 100% in

  Hans is een deskundige en zeer enthousiaste makelaar; een prettig persoon om mee samen te werken. Hij reageert erg snel, werkt accuraat en gaat overal meteen achteraan. Zijn advies om een styliste in te huren voor het verkoop klaar maken van de woning was erg waardevol. Hij leeft mee en zet zich voor de volle 100% in om een goede prijs te krijgen voor je woning. Zeker een aanrader!

  Recensie door Astrid Glissenaar

  Lees verder

 • Adderwortel 23, De Meern

  Hans heeft ons op alle fronten geholpen

  Het contact met Hans Konings van RE/MAX verliep meer dan goed. Hans heeft ons op alle fronten geholpen, ook heeft Hans geholpen bij het verkrijgen van de nodige rapporten voor de aankoop van onze nieuwe woning zonder dat dit voor hem iets opleverde. Door de deskundigheid van Hans is onze woning ver boven verwachte verkoopprijs verkocht. Hij is betrouwbaar, eerlijk en nuchter, geen sales praatje...

  Recensie door Wouter Degens

  Lees verder

Naar boven