Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Van Lyndenlaan 2, Soest

  Enthousiast en deskundig

  Zeer goed contact, enthousiast en deskundig. Daadkrachtige aanpak niet alleen tijdens het verkoopproces, maar ook bij de afhandeling.

  Recensie door Dhr. Fred Klinkhamer

  Lees verder

 • Liebergerweg 83, Hilversum

  Geen verassingen achteraf en snel geregeld

  Goed, net en duidelijk contact. Alles volgens afspraak zoals besproken. Geen verassingen achteraf en snel geregeld.

  Recensie door Dhr. Dennis van den Bos

  Lees verder

 • Frederikstraat 10, Scharendijke

  Hij wist zich snel in te werken en legde makkelijk contact

  Ook al kende Hans de markt in Zeeland (nog) niet, hij wist zich snel in te werken en legde makkelijk contact met de lokale makelaars, die panden in de verkoop hadden. Tijdens de biedingsfase was zijn inzet onmisbaar, omdat hij actief op zoek ging naar informatie en een goede inschatting maakte van onze kansen. Wij zijn in ieder geval heel tevreden met het resultaat, dus zeker een aanrader om Ha...

  Recensie door Astrid Glissenaar

  Lees verder

 • Kamperzand 50, Huizen

  Een bevlogen en betrokken vrouw

  Barbara is een bevlogen en betrokken vrouw. Zij heeft ons huis binnen korte tijd voor de vraagprijs verkocht. Haar verhaal was duidelijk, wat kunnen we verwachten en hoe gaan we te werk. Superblij mee!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Van Eysingalaan 267, Utrecht

  Enthousiaste en deskundige makelaar

  Hans is een enthousiaste en deskundige makelaar, kent de huizenmarkt in Utrecht goed en reageert snel, is accuraat en doortastend!

  Recensie door Dhr. Lex Vos

  Lees verder

 • Haardstedelaan 21, Huizen

  Enorm begripvol, behulpzaam en heel erg betrokken

  Wij hebben ontzettend fijne ervaringen met deze makelaar. Enorm begripvol, behulpzaam en heel erg betrokken. Deskundig. Zij geven goede adviezen, zijn altijd bereikbaar en alles is bespreekbaar. Dit huis had een speciale emotionele waarde en daarom is het ook fijn dat het verkocht is aan nieuwe bewoners waar we meteen een klik mee hadden. We hebben veel ervaringen met andere makelaars die ook g...

  Recensie door Mevr. Leene

  Lees verder

 • Van Eysingalaan 344, Utrecht

  Hij leeft mee en zet zich voor de volle 100% in

  Hans is een deskundige en zeer enthousiaste makelaar; een prettig persoon om mee samen te werken. Hij reageert erg snel, werkt accuraat en gaat overal meteen achteraan. Zijn advies om een styliste in te huren voor het verkoop klaar maken van de woning was erg waardevol. Hij leeft mee en zet zich voor de volle 100% in om een goede prijs te krijgen voor je woning. Zeker een aanrader!

  Recensie door Astrid Glissenaar

  Lees verder

 • Adderwortel 23, De Meern

  Hans heeft ons op alle fronten geholpen

  Het contact met Hans Konings van RE/MAX verliep meer dan goed. Hans heeft ons op alle fronten geholpen, ook heeft Hans geholpen bij het verkrijgen van de nodige rapporten voor de aankoop van onze nieuwe woning zonder dat dit voor hem iets opleverde. Door de deskundigheid van Hans is onze woning ver boven verwachte verkoopprijs verkocht. Hij is betrouwbaar, eerlijk en nuchter, geen sales praatje...

  Recensie door Wouter Degens

  Lees verder

 • Carol Vogesgracht 10, Almere

  Geef je opdracht aan Barbara

  RE/MAX is een top bedrijf. Maar daartussen, Barbara jij bent de best. Je reactie, communicatie, snelheid als iemand een aankoopmakelaar nodig heeft, aanrader geef je opdracht aan Barbara.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

Naar boven