Onze voordelen

Ontdek de grote voordelen van RE/MAX Gildenhof

RE/MAX Gildenhof biedt u vele voordelen. In een markt waar de concurrentie enorm groot is, zijn we bij RE/MAX Gildenhof in staat om ons te onderscheiden. Wij bieden u:

Zelfstandige makelaars

Ons kantoor bestaat uit zelfstandige makelaars. Onder het motto 'samen sta je sterker' hebben onze makelaars zich aangesloten bij RE/MAX. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor en de continuïteit. Deze zelfstandigheid zorgt ervoor dat onze makelaars altijd scherp zijn op hun service en kennis.

Ervaren makelaars

U heeft altijd contact met een zelfstandig makelaar. Van het begin tot het eind is het uw makelaar die uw traject begeleidt. De begeleiding zal niet worden gedaan door een stagiair of een uitzendkracht.

Kracht van de groep

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 130.000 makelaars. De kracht van de groep in combinatie met de kennis van het individu maakt onze dienstverlening uniek. Voor u betekent het vooral een grote belangstelling voor uw woning of een scherpe onderhandeling bij de aankoop van een woning. Lees meer over RE/MAX

Alles onder één dak

Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis voor uw gemak. In het makelaarskantoor van RE/MAX Gildenhof hebben wij specialisten op het gebied van aankoop, verkoop, verhuur, beheer, expats service, hypotheken, verzekeringen en complete aan- en verkoop onder één dak.

Uitstekend bereikbaar

Uw makelaar staat graag voor u klaar. Het zelfstandig ondernemerschap van de makelaar zorgt voor een maximale service, klantvriendelijkheid en geen 9 tot 5 mentaliteit.

No cure, no pay

Geen onvoorziene kosten. Wanneer de (ver)koop van uw huis niet doorgaat, krijgt u ook geen rekening. Het enige waar wij een klein bedrag voor rekenen, zijn de marketingkosten en promotionele activiteiten die we inzetten. Dit nemen wij vooraf met u door, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Lokale specialist

Wij zijn uw lokale specialist. Elke makelaar kent zijn gebied op z’n duimpje. Van toekomstige bouwplannen tot waardeontwikkelingen van woningen, onze makelaars weten precies wat er speelt. Hierdoor krijgt u antwoorden op vragen als:

 • Hoe zit het met ophalen van het vuilnis in dit gedeelte van de stad?
 • Welke scholen liggen er in deze wijk?
 • Heb je een vergunning nodig als je iets wilt verbouwen in het huis?

Keurmerk

RE/MAX Gildenhof is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. U bent in goede handen bij uw zelfstandig RE/MAX Gildenhof makelaar.

Wereldwijd netwerk

Wij beschikken bij RE/MAX over een wereldwijd netwerk. Dit is enorm handig voor expats. Zoekt u een huurder voor een langere tijd? Dan gaan wij direct voor u op zoek in ons netwerk en spreken we diverse organisaties aan die werken voor expats. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij de verkoop of aankoop van een woning.

Marketingplan

Wij beschikken over een grote verscheidenheid aan promotionele middelen. We maken optimaal gebruik van deze middelen om uw woning in de schijnwerpers te zetten. Zo maken we onder andere gebruik van Funda.nl, social media zoals Facebook en Instagram, advertenties, flyers en te koop borden.

Up-to-date

Onze makelaars worden continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen. Het is van belang dat uw makelaar precies weet wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van de huizenmarkt. Uw zelfstandig RE/MAX makelaar ontgaat niets!

Kortom, daarom RE/MAX Gildenhof

Onze klanten kiezen voor:

 • Diepgaande kennis van de huizenmarkt en de omgeving
 • Jarenlange ervaring
 • Onze makelaars zijn zelfstandig ondernemers
 • Goed bereikbaar
 • No Cure, No Pay
 • Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
 • Optimale aandacht voor uw woning door ons uitgebreide marketingplan
 • Hoge beoordelingen van onze opdrachtgevers
 • Up-to-date kennis door permanente educatie
 • Aangesloten bij VBO

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van RE/MAX Gildenhof? Neem dan contact met ons op. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaars en diensten. Bel 030-7210678 of e-mail naar gildenhof@remax.nl

Naar boven